22 Shad Thames
Conran Holdings
 
As lifestyle designers, we don’t believe in the traditional approach to office design. Drawing on our wealth of experience in the residential sector, we have transformed our London studio to created bright and open spaces for staff to meet, work independently and unwind.

The landmark building in Butler’s Wharf was designed by Michael Hopkins in 1990. Whilst a largely commercial space, the upper floors were once home to our founder Terence Conran. We have revived these spaces, which include two generous roof terraces, to both respect our heritage - with the preservation of Terence’s kitchen and some of his iconic furnishings - but also look to the future - with contemporary styling including a bespoke light installation by Flos.
 
The new spaces encourage our staff to break away from their desks, whilst promoting collaborative working and enhanced wellbeing. On the lower working floor, we have sought to maximise the feeling of space across the studio by removing the existing perimeter storage and high backed chairs. Instead, we have implemented sit-stand desks and HAG work stools which also seek to encourage agile and active work.
 
Photography by Anna Stathaki
As lifestyle designers, we don’t believe in the traditional approach to office design. Drawing on our wealth of experience in the residential sector, we have transformed our London studio to created bright and open spaces for staff to meet, work independently and unwind.

The landmark building in Butler’s Wharf was designed by Michael Hopkins in 1990. Whilst a largely commercial space, the upper floors were once home to our founder Terence Conran. We have revived these spaces, which include two generous roof terraces, to both respect our heritage - with the preservation of Terence’s kitchen and some of his iconic furnishings - but also look to the future - with contemporary styling including a bespoke light installation by Flos.
 
The new spaces encourage our staff to break away from their desks, whilst promoting collaborative working and enhanced wellbeing. On the lower working floor, we have sought to maximise the feeling of space across the studio by removing the existing perimeter storage and high backed chairs. Instead, we have implemented sit-stand desks and HAG work stools which also seek to encourage agile and active work.
 
Photography by Anna Stathaki
Similar projects